Om Söderqvist Gräv

Söderqvist Gräv är ett lokalt familjeföretag med kvalitet sedan 1970. Med våra engagerade och kompetenta medarbetare som idag är ca 40 stycken, verkar vi i både Jönköpings och Kronobergs län. Tillsammans med vår breda kompetens och mångåriga erfarenhet är inget jobb för litet eller för stort.

Här nedan får du hänga med och lära känna några utav oss. Tryck på bilderna för att läsa mer om våra fantastiska medarbetare.

Frågar man andra kollegor på Söderqvist Gräv hur de upplever Marcus får man många gemensamma beskrivningar. En ödmjuk och trevlig människa, gentemot både arbetet i sig och sina kollegor. Trots kylan och regnet så sitter det breda leendet precis där det ska.
Arvid har sedan 2019 varit en del utav Söderqvist Gräv. Men vad är det egentligen som har gjort honom så intresserad utav maskiner? Och vad är det bästa med rollen som grävmaskinist hos oss enligt honom?
Anton är en utav våra underhållsmekaniker i Värnamo. När någonting går sönder eller strular så är han på plats inom kort, och i verkstaden rullas minsann inga tummar. Frågar man hans kollegor så beskrivs han som hjälpsam och lösningsorienterad.
Kalle Bogeklint är vår nya arbetschef som sitter på kontoret i Lagan. Han började med att köra hjulgrävare hos oss under ett år innan han fick förfrågan, och tacksamma är väl vi för att han sa ja!
Lugn, pålitlig och driven är några utav orden kollegorna beskriver Adam som, och är det någon som behöver hjälp så är han inte sen med att hjälpa till. Som anläggare har han många bollar i luften, och ett gott samarbete med kollegorna.
Axel är killen med det stora leendet och som alltid hjälper till när och där det behövs. Han är lite som spindeln i nätet i sin roll som arbetsledare, och det gäller att se till att projekten fungerar från början till slut.
WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner