Grävmaskinist till bandgrävare

Vi söker grävmaskinist till bandgrävare

Söderqvist Gräv växer och vi behöver utöka med fler enheter och därför söker vi nu fler medarbetare. Vi söker dig som har bred erfarenhet av anläggningsmaskiner och arbeten inom mark-och anläggning. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten
Som maskinist hos Söderqvist Gräv får du ett omväxlande jobb där du möter våra kunders olika behov inom anläggning. Du ansvarar för en utav våra bandgrävare, men även andra maskiner kan komma att köras.

Om dig
Du har erfarenhet ifrån liknande arbeten och vill vara med och jobba i ett mindre familjeföretag där vi håller varandra om ryggen. Du vågar ta egna initiativ och är mån om att bidra till en god arbetsmiljö. Att leverera arbete med hög kvalitet är en självklarhet.

För att trivas med denna tjänst bör du kunna samarbeta och trivas bra med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du ska vara serviceinriktad, visa engagemang och ha intresse för branschen.

Arbetsområde för tjänsten är Lagan/Ljungby med omnejd.

Känner du att detta är något för dig är du välkommen att höra av dig till Kalle Bogeklint på telefon 072 401 63 13 eller kalle@soderqvistgrav.se

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner